Logo Dick Sjabbens
Zonnepanelen Dick Sjabbens Diever

Verduurzaming

Het verduurzamen van woningen wordt steeds belangrijker. Gelukkig zit innovatie en verantwoord ondernemen in het DNA van onze medewerkers verweven. Onze experts staan voor je klaar om je huis een duurzame transformatie te geven! Wij helpen je graag verder met onder andere warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Het aangewezen installatiebedrijf voor verduurzaming

Dick Sjabbens is een gespecialiseerde installateur en helpt bij het zoeken naar passende oplossingen om je nieuwbouw- of bestaande woning te verduurzamen. Er zijn tal van mogelijkheden om duurzaam of energieneutraal door het leven te gaan. Onze werknemers beschikken over kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Hierdoor kunnen wij je de beste adviezen geven op het gebied van energieverbruik, wooncomfort en gebruiksgemak.

Je huis verduurzamen met Dick Sjabbens

Onze gespecialiseerde installateurs staan voor je klaar om alle onduidelijkheden die je op het gebied van duurzaamheid hebt, weg te nemen en je te voorzien van een transparant advies op maat. Duurzame oplossingen helpen je bij het verbeteren van de energiezuinigheid en het wooncomfort van je woning. Wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw huis? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Mogelijkheden om je huis te verduurzamen

Warmtepomp Dick Sjabbens Diever

Warmtepomp

Interesse in de installatie van een warmtepomp? Maar ben je nog niet goed op de hoogte van de mogelijkheden en voordelen? Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft de antwoorden voor je! We leggen je graag uit hoe een warmtepomp werkt, wat de voordelen zijn en welke soorten er beschikbaar zijn. Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien in een transparant en deskundig advies.

Lees meer

Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten installeren? Zonnepanelen worden steeds goedkoper én zijn een goede investering. Dick Sjabbens helpt u bij bij het kopen van zonnepanelen en verzorgd de installatie door onze professionele zonnepanelen installateur.

Lees meer
Zonneboiler Dick Sjabbens Diever

Zonneboilers/Heatpipes

Het installeren van een zonneboiler is een verduurzaming van je woning. Naast dat er geen CO2 wordt uitgestoten, is het ook nog eens voordelig voor de portemonnee. Ben je benieuwd of de installatie van een zonneboiler in jouw woning mogelijk is? Installatiebedrijf Dick Sjabbens geeft je verdere uitleg! We leggen je graag uit hoe een zonneboiler werkt, welke typen er zijn en wat de voordelen zijn.

Lees meer

Lagetemperatuurverwarming

In je eigen woning wil je er graag warm bijzitten. Maar waarom zou je de slaapkamer verwarmen als je in de woonkamer zit en vice versa? Een installatie voor verwarming per kamer is de oplossing. Dick Sjabbens geeft je graag uitleg over de werking en de mogelijkheden voor jouw woning!

Lees meer

Infraroodverwarming

Nieuwsgierig naar infraroodverwarming? We nemen je mee in de werking van infraroodverwarming en de voordelen ervan.

Lees meer