Verduurzaming

Het verduurzamen van woningen wordt steeds belangrijker. Gelukkig zit innovatie en verantwoord ondernemen in het DNA van onze medewerkers verweven. Onze experts staan voor u klaar om uw huis en duurzame transformatie te geven! Wij helpen u graag verder met onder andere warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Het aangewezen installatiebedrijf voor verduurzaming

Dick Sjabbens helpt als gespecialiseerde installateur bij het zoeken naar passende oplossingen om uw nieuwbouw- of bestaande woning te verduurzamen. Er zijn tal van mogelijkheden om duurzaam of energieneutraal door het leven te gaan. Onze werknemers beschikken over kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Hierdoor kunnen wij u de beste adviezen geven op het gebied van energieverbruik, wooncomfort en gebruiksgemak.

Uw huis verduurzamen met Dick Sjabbens

Onze gespecialiseerde installateurs staan klaar om alle onduidelijkheden die u heeft op het gebied van duurzaamheid weg te nemen en u te voorzien van een transparant advies op maat. Duurzame oplossingen helpen u bij het verbeteren van de energiezuinigheid en het wooncomfort van uw woning. Wilt u weten welke oplossing het beste past bij u huis? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Mogelijkheden om uw huis te verduurzamen

Warmtepomp

Interesse in de installatie van een warmtepomp? Maar ben je nog niet goed op de hoogte van de mogelijkheden en voordelen? Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft de antwoorden voor je! We leggen je graag uit hoe een warmtepomp werkt, wat de voordelen zijn en welke soorten er beschikbaar zijn. Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien in een transparant en deskundig advies.

Lees meer

Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten installeren? Zonnepanelen worden steeds goedkoper én zijn een goede investering. Dick Sjabbens helpt u bij bij het kopen van zonnepanelen en verzorgd de installatie door onze professionele zonnepanelen installateur.

Lees meer

Zonneboiler

Het installeren van een zonneboiler is een verduurzaming van je woning. Naast dat er geen CO2 wordt uitgestoten, is het ook nog eens voordelig voor de portemonnee. Ben je benieuwd of de installatie van een zonneboiler in jouw woning mogelijk is? Installatiebedrijf Dick Sjabbens geeft je verdere uitleg! We leggen je graag uit hoe een zonneboiler werkt, welke typen er zijn en wat de voordelen zijn.

Lees meer

Lagetemperatuurverwarming

Bij Dick Sjabbens vinden wij verduurzaming van woningen erg belangrijk. Het huis verduurzamen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door het gebruik van een lagetemperatuurverwarming. Door het gebruik van lagetemperatuurverwarming wordt er minder energie verbruikt om de woning op een constante temperatuur te verwarmen. In combinatie met een warmtepomp is er een flinke besparing mogelijk op de energiekosten. Niet alleen duurzaam voor het milieu, ook duurzaam voor de portemonnee.

Lees meer

Temperatuurregeling per vertrek

In je eigen woning wil je er graag warm bijzitten. Maar waarom zou je de slaapkamer verwarmen als je in de woonkamer zit en vice versa? Een installatie voor verwarming per kamer is de oplossing. Dick Sjabbens geeft je graag uitleg over de werking en de mogelijkheden voor jouw woning!

Lees meer