Logo Dick Sjabbens

Zink- en koperwerk

Bij Dick Sjabbens vinden we kwaliteit zeer belangrijk. Door het aanschaffen van een product gemaakt van zink of koper, koop je een product met een lange levensduur. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen van zinken en koperen dakgoten en gevelbekleding.

Waarom kiezen voor een zinken of koperen dakgoot

Is de dakgoot aan vervanging toe? Neem een zinken of koperen dakgoot in overweging. Met de aankoop van een zinken of koperen dakgoot kies je voor een product met een lange levensduur. Het materiaal waarvan het  gemaakt is, is enorm stevig, wat de levensduur van de dakgoot vergroot. Het plaatsen of vervangen van een zinken of koperen dakgoot behoort nog steeds tot het échte vakmanschap. Zo worden de speciale maatgoten binnen het bedrijf op de zetbank gezet.

Ontstoppen van zink- en koperwerk

Naast het plaatsen, vervangen van zinken en koperen dakgoten en gevelbekleding, is ons loodgietersbedrijf ook gespecialiseerd in het ontstoppen van zink- en koperwerk. Verstopte dakgoten zijn een voorbeeld van zink- en koperwerk waar verstopping kan ontstaan. Een verstopping kan ontstaan doordat er bijvoorbeeld bladeren blijven liggen in de dakgoot, waardoor het water niet goed kan wegstromen. Onze loodgieters lossen de verstopping snel voor je op, met de service die je van ons gewend bent.

Afwerking van platte daken

In onze projecten hebben we te maken met diverse soorten daken. Platte daken werken wij vakkundig af met een kunststof dakbedekking, ook wel EPDM genoemd. Deze kunststof dakbedekking is, vergeleken met oudere methodes, milieuvriendelijker, heeft een langere levensduur en levert geen brandgevaar op. Door platte daken af te werken met EPDM dakbedekking en een zinken deklijst heb je op de lange termijn geen omkijken naar je dak.

Isoleren van platte daken

Naast de afwerking van platte daken, verzorgen wij ook de isolatie van platte daken. Het isoleren van het dak is erg belangrijk voor een warm en behaaglijk huis. De warmte uit het huis trekt namelijk omhoog. Bij slecht geïsoleerde daken zorgt dit voor onnodig warmteverlies. Het isoleren van een plat dak kan zowel van buitenaf als van binnenuit. Door het dak van buitenaf te isoleren, loop je zo min mogelijk kans op scheuren, vochtproblemen en uitzettingen. Het is ook mogelijk om het dak van binnenuit te isoleren met bijvoorbeeld steenwol of glaswol.  Onze vakmensen zorgen ervoor dat je droog en warm in huis zit.

Meer weten over het isoleren van een dak of is de dakgoot aan vervanging toe? Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.