Groepsfoto

Over ons

Met ruim 40 jaar ervaring is Installatiebedrijf Dick Sjabbens de juiste partij voor al het onderhoud en realisatie van installaties, zowel voor particulieren als bedrijven. We realiseren en onderhouden alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden, tot aan complete duurzame, energiebesparende installaties.

Kwaliteit en innovatie voorop

Kwaliteit en innovatie staan bij installatiebedrijf Dick Sjabbens hoog in het vaandel. We zijn onze vakgenoten net even een stapje voor. Al onze installatiemonteurs zijn gecertificeerd en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast investeren we graag in de toekomst met de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd naar hoe we dat doen?

Dick Sjabbens: een familiebedrijf

Achter de kleine dorpsgevel in het centrum van Diever schuilt een groot familiebedrijf. Eigenaren Arend en Jeanet Sjabbens sturen met veel passie hun team aan.

Electroworld Dick Sjabbens

Op zoek naar elektronische en huishoudelijke apppaatuur, onderdelen en doe-het-zelf materialen? Kom dan langs in onze winkel Electrowold Dick Sjabbens in Diever. De meeste apparaten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons thuis afgeleverd én geïnstalleerd. Dat is de persoonlijke service waar we bij Dick Sjabbens voor staan.

Erkend leerbedrijf

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is een SBB erkend leerbedrijf voor de installatietechniek. Als leerling installatie- en of elektromonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, elektrische- en verwarmingsinstallaties, sanitair en zonnepanelen. Het betreft werkzaamheden in zowel nieuwbouw als renovatie. Uiteraard worden de nieuwste technieken geleerd. Doe je op dit moment een opleiding in de richting van installatie- of elektromonteur en ben je op zoek naar een stage? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact met ons op