Zonneboiler

Een zonneboiler is een mooie duurzame aanschaf, maar vereist wel een goed onderhoud om een optimale werking te kunnen garanderen. Dit verlaagt de kans op storingen en verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik. Dick Sjabbens assisteert graag bij uw onderhoudsklus met vakkundig advies en geschoolde monteurs.

Wanneer moet je de zonneboiler onderhouden?

Onderhoud is na de aanschaf van een zonneboiler cruciaal voor een lange levensduur van de apparatuur. Doordat er binnen het systeem van een zonneboiler tal van onderdelen aanwezig zijn, is de kans op storingen of defecten aanwezig.

Dick Sjabbens biedt vakkundig onderhoud aan uw installatie en garandeert het gebruik van alleen kwaliteitsonderdelen. Door de zonneboiler goed te onderhouden, garandeert u een optimaal rendement uit uw installatie en natuurlijk een goed verwarmde woning.

Tip: U kunt ook makkelijk zelf een steentje bijdragen aan een goed onderhoud van uw zonneboiler. Zo is het aan te raden om het water in het voorraadvat eens in de twee jaar te verversen om kalkophoping tegen te gaan. Ook het regelmatig controleren van de zonnecollectoren op mosvorming garandeert een optimale werking van uw zonneboiler.

Voordelen van regulier onderhoud

  • Verlengt de levensduur van de zonneboiler
  • De kans op storingen neemt af
  • Verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik

Maak makkelijk een afspraak

Installateur Dick Sjabbens staat op elke dag van de week klaar om al uw problemen en storingen omtrent uw warmtepomp snel en efficiƫnt op te lossen. Neem snel contact met ons op en we helpen u graag verder!