Logo Dick Sjabbens

Zonneboiler

Een zonneboiler is een mooie duurzame aanschaf, maar vereist wel een goed onderhoud om een optimale werking te kunnen garanderen. Dit verlaagt de kans op storingen en verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik. Dick Sjabbens assisteert je graag bij je onderhoudsklus met de inzet van vakkundig advies en geschoolde monteurs.

Wanneer moet je de zonneboiler onderhouden?

Onderhoud is, na de aanschaf van een zonneboiler, cruciaal voor een lange levensduur van de apparatuur. Doordat er binnen het systeem van een zonneboiler tal van onderdelen aanwezig zijn, is de kans op storingen of defecten aanwezig.

Dick Sjabbens biedt vakkundig onderhoud aan je installatie en garandeert het gebruik van alleen kwaliteitsonderdelen. Door de zonneboiler goed te onderhouden, garandeer je een optimaal rendement uit je installatie en natuurlijk een goed verwarmde woning.

Tip: Je kunt ook makkelijk zelf een steentje bijdragen aan een goed onderhoud van je zonneboiler. Zo is het aan te raden om het water in het voorraadvat eens in de twee jaar te verversen om kalkophoping tegen te gaan. Ook het regelmatig controleren van de zonnecollectoren op mosvorming garandeert een optimale werking van je zonneboiler.

Voordelen van regulier onderhoud

  • Verlengt de levensduur van de zonneboiler
  • Verlaagt de kans op storingen
  • Verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik

Maak makkelijk een afspraak

Installateur Dick Sjabbens staat op elke dag van de week klaar om al je problemen en storingen omtrent je warmtepomp snel en efficiƫnt op te lossen. Neem snel contact met ons op en we helpen je graag verder!