Logo Dick Sjabbens
Wat te doen bij storingen?

Storingen

Storingen ontstaan altijd wanneer het niet uitkomt. Vaak betreft het primaire processen en kun je geen dagen wachten op hulp of ondersteuning. Voor onze vaste klanten hebben wij daarom een 24-uurs storingsdienst. Dit is alleen voor storingen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag.

Waar kunnen we je bij helpen? Denk aan elektrastoringen, storingen aan cv-ketels, storingen aan zonnepanelen, storingen aan warmtepompen, geisers, lekkende goten, lekkende kranen en storingen aan wit- en bruingoed. Mocht je een andere storing hebben die hier niet wordt genoemd, neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen of we hulp kunnen bieden. Dick Sjabbens staat graag voor je klaar!

Cv-ketel storing

Een cv-ketel storing kan ongemak en koude momenten in huis veroorzaken. Wij begrijpen helemaal dat een snelle oplossing belangrijk is. Ook bij een cv-ketel storing komt onze storingsdienst in actie. Wat kun je van ons verwachten?

  • Snelle respons: Wij zijn altijd bereikbaar en proberen cv-ketel storingen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, zo snel als mogelijk, op te lossen.
  • Deskundige diagnose: Onze monteurs zijn deskundig en ervaren en voeren een grondige inspectie uit om de oorzaak van de cv-ketel storing te achterhalen.
  • Reparatie: Na de inspectie gaan we direct over tot reparatie. Ons doel is om jouw cv-ketel storing zo snel mogelijk te verhelpen, zodat alles weer werkt.
  • Preventief onderhoud: Voorkomen is beter dan genezen. Vraag naar onze onderhoudscontracten om de kans op toekomstige storingen te minimaliseren.
Storing cv ketel
Storing elektra

Storing aan elektra

Een storing aan de elektra komt nooit uit. Er slaat een stop door, de lichten doen het opeens niet meer, de oven valt uit, de omvormer van de zonnepanelen werkt niet meer, wat nu? Een storing zorgt altijd voor ongemak en is lang niet altijd zelf op te lossen. En niet onbelangrijk: werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn en soms is snelheid ook geboden.
Onze storingsdienst wordt bemand door ervaren medewerkers, is 24/7 bereikbaar en staat je altijd te woord. Samen zoeken we naar een werkbare oplossing, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een veilige elektrische installatie.

Storing aan zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame en efficiënte manier om groene energie op te wekken. Maar, net als bij elk technologisch systeem met veel regeltechniek, kunnen er storingen optreden die de energieproductie en daarmee het rendement van je zonnepanelen beïnvloeden. Soms is een storing aan je zonnepanelen het gevolg van een defecte omvormer, maar ook losse bekabeling of slechte verbindingen kunnen leiden tot een vermindering van de energieproductie. Tevens heeft een storing aan je zonnepanelen financiële gevolgen: je wekt op dat moment geen eigen energie op en bent dus afhankelijk van het reguliere elektriciteitsnet.

Storing zonnepanelen
Storing warmtepomp

Storing aan warmtepomp

Een storing aan de warmtepomp kan het comfort in huis aanzienlijk beïnvloeden, gezien het belang van dit systeem voor efficiënte verwarming en koeling. Bij een storing aan de warmtepomp is het van groot belang om de warmtepomp weer snel draaiende te krijgen. Storingen die we wel eens meemaken zijn:

  • Een defecte compressor. Een defecte compressor kan leiden tot verminderde efficiëntie en prestaties van de warmtepomp.
  • Vloeistoflekkage. Lekkages in het koelvloeistofsysteem kunnen de werking van de warmtepomp verstoren en moeten snel worden verholpen.
  • Problemen met de warmtewisselaar. Een vervuilde of beschadigde warmtewisselaar kan de warmteoverdracht belemmeren en leiden tot storingen.
  • Elektrische storingen. Problemen met elektrische componenten, bedrading of sensoren kunnen de werking van de warmtepomp verstoren.

Ervaar je een storing aan je warmtepomp, zonnepanelen, cv-ketel of andere elektra? Neem dan contact met ons op, wij helpen je zo snel mogelijk van deze storing af.