Installatiebedrijf Sjabbens Diever

Electroworld

Ook voor elektronische en huishoudelijke apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. In onze Electroworld winkel in Diever bieden we een ruim assortiment aan van huishoudelijke apparatuur, beeld- en geluidsinstallaties, accessoires, onderdelen en materialen voor de doe-het-zelver. Door onze uitgebreide kennis over installaties, voorzien we u van het beste advies.

De kracht van het combineren

Door onze kennis van en passie voor het installatievak te combineren met het aanbieden van producten, worden de krachten van twee werelden gebundeld. Onze medewerkers geven gericht advies en helpen u graag met het vinden van de juiste producten. Onze winkel is aangesloten bij Electroworld, de grootste inkooporganisatie van Europa. Hierdoor zijn de prijzen in de winkel altijd scherp.

Groot assortiment voor de doe-het-zelver

In onze Electroworld winkel in Diever is, naast huishoudelijke apparaten, een divers assortiment van beeld- en geluidsinstallaties te vinden. De apparaten zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden thuis geleverd én geïnstalleerd. Op zoek naar onderdelen en materialen voor een klus in huis? Ook dan is een bezoek aan Electroworld Dick Sjabbens aan te raden. Wij geven deskundig advies en denken graag mee met uw klusvraag.

Neem een kijkje in onze showroom

Op zoek naar nieuwe inbouwapparatuur voor de keuken? Kom naar onze showroom in de Electroworld winkel in Diever. In onze showroom zijn diverse inbouwkeukens gebouwd, waar we verschillende soorten inbouwapparatuur presenteren. Slimme apparaten, duurzame oplossingen, de nieuwste mogelijkheden; het is allemaal te vinden in onze showroom. Uiteraard is de apparatuur bij ons te bestellen. Wij leveren de apparatuur zelf bij u thuis en zorgen voor een professionele installatie.

Benieuwd naar het assortiment van onze winkel? Bekijk de webshop en bestel gemakkelijk online! Vragen over bepaalde producten of advies nodig? Neem contact met ons op.