Logo Dick Sjabbens
Electroworld Dick Sjabbens Diever

Electroworld

Ook voor elektronische en huishoudelijke apparaten ben je bij ons aan het juiste adres. In onze Electroworld winkel in Diever bieden we een ruim assortiment aan van huishoudelijke apparatuur, beeld- en geluidsinstallaties, accessoires, onderdelen en materialen voor de doe-het-zelver. Door onze uitgebreide kennis over installaties, voorzien we je van het beste advies.

De kracht van het combineren

Door onze expertise en enthousiasme in het installatievak te verenigen met het leveren van hoogwaardige producten, brengen we het beste van deze twee werelden samen. Onze medewerkers bieden doelgericht advies en staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte producten. Als partner van Electroworld, de meest prominente inkooporganisatie in Europa, kunnen we in onze winkel altijd concurrerende prijzen garanderen. Klanten waarderen ons met een ruime 9 en daar zijn we trots op!

Groot assortiment

In onze Electroworld winkel in Diever is, naast huishoudelijke apparaten, een groot assortiment van beeld- en geluidsinstallaties te vinden. De apparaten zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden thuis geleverd én geïnstalleerd. Op zoek naar onderdelen en materialen voor een klus in huis? Ook dan is een bezoek aan Electroworld Dick Sjabbens de moeite waard. Wij geven deskundig advies en denken graag mee met jouw klusvraag.

Neem een kijkje in onze showroom

Op zoek naar nieuwe inbouwapparatuur voor de keuken? Kom naar onze showroom in de Electroworld winkel in Diever. In onze showroom zijn diverse inbouwkeukens te zien, waar we verschillende soorten inbouwapparatuur presenteren. Slimme apparaten, duurzame oplossingen, de nieuwste mogelijkheden; het is allemaal te vinden in onze showroom. Uiteraard is de apparatuur bij ons te bestellen. Wij leveren de apparatuur zelf bij je thuis en zorgen voor een professionele installatie.

Benieuwd naar het assortiment van onze winkel? Bekijk de webshop en bestel gemakkelijk online! Vragen over bepaalde producten of advies nodig? Neem contact met ons op.