Logo Dick Sjabbens
Installatie techniek Sjabbens

Installatie

Bent je op zoek naar een installateur in Noord Nederland die je kan helpen bij de aanleg van installaties? Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring in het installeren van verwarming, elektra, loodgieterswerk, sanitair, zink en koperwerk, maar ook ventilatiesystemen. Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om je wensen helder te krijgen en je te voorzien van een maatwerkadvies. Hierin staan kwaliteit en persoonlijke service voorop.

Installatietechniek: wat we doen als installateur

We realiseren en onderhouden alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden, tot aan complete duurzame, energiebesparende installaties. Dus of je nu een buitenkraan wilt plaatsen, een woning wilt renoveren of een installatiebedrijf zoekt voor een particulier of zakelijk nieuwbouwproject, wij zijn graag je partner.

Installatiebedrijf Dick Sjabbens

Specialisaties als installateur

Verwarming

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van vloerverwarming bij uw thuis? Installatiebedrijf Dick Sjabbens staat voor uw klaar. Voor de aanleg van een centrale- en/of vloerverwarmingsinstallatie of voor het vervangen van uw centrale verwarmingsketel kennen wij de beste oplossingen. Iedere installatie is maatwerk. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis in huis.

Lees meer
Elektra Dick Sjabbens Diever

Elektra

Bent u op zoek naar een elektricien? Onze goed opgeleide elektriciens leggen complete elektrische installaties aan conform de laatste wettelijke regelgeving. Ook hebben wij de juiste kennis en kunde voor het vervangen, aanpassen of uitbreiden van een meterkast. Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft innovatie, kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Het beste resultaat en een tevreden klant is wat telt voor ons.

Lees meer

Loodgieterswerk

Verstopte riolering? Nieuwe gasleiding nodig? Of is een afvoer kapot? In alle gevallen zoek je een vakkundige en betrouwbare loodgieter om een oplossing te bieden. Geen nood, de vakkundige loodgieters van installatiebedrijf Dick Sjabbens staan voor je klaar. Ook voor loodgieterswerk ben je bij Dick Sjabbens aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Lees meer

Sanitair

Binnenkort een verbouwing van de badkamer op de planning staan? Is het toilet toe aan vervanging? Bij Dick Sjabbens voorzien we je graag van advies als het gaat om sanitair. Onze vakkundige loodgieters kunnen vervolgens helpen bij de realisatie van de verbouwing. Daarnaast hebben we in onze showroom in Diever diverse gootsteen-, wastafel- en douchemengkranen tentoongesteld, direct uit voorraad leverbaar.

Lees meer

Zink- en koperwerk

Bij Dick Sjabbens vinden we kwaliteit zeer belangrijk. Door het aanschaffen van een product gemaakt van zink of koper, koop je een product met een lange levensduur. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van zinken en koperen dakgoten.

Lees meer

Ventilatie

Ben je op zoek naar advies of hulp bij het plaatsen van een ventilatiesysteem? Dan ben je bij installatiebedrijf Dick Sjabbens op de juiste plek. Ervaren vakmensen staan voor je klaar om een passende oplossing te bieden voor jouw klus. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop, daarom ben je verzekerd van perfect resultaat. Pas als jij tevreden bent zijn wij dat ook.

Lees meer