Witgoed reparatie

Heeft uw koelkast of wasmachine het begeven? Schakel ons in voor onderhoud en reparatie van witgoed in Diever en omgeving. Wij hebben meerdere monteurs in dienst waardoor er altijd een monteur snel langs kan komen. Onze monteurs hebben passie voor en ervaring in het vak, hierdoor kunnen ze altijd een snelle en professionele oplossing bieden. Naast onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten geven onze monteurs ook graag advies. Zo kunt u de volgende keer zelf veel gevallen oplossen.

Voordelen van een jaarlijkse inspectie

  • Verlengt levensduur
  • Energiezuinige werking
  • De kans op storingen neemt af
  • Verhoogt de veiligheid

De levensduur van uw apparaat wordt verlengd dankzij een bezoek van onze monteur. De monteur die langs komt stelt het apparaat energiezuinig af. Dit zal u in de loop van tijd merken in uw portemonnee. Huishoudelijke apparaten zijn een van de grootste veroorzakers van brand in huis. Dankzij een jaarlijkse inspectie neemt de kans op brand en andere storingen aanzienlijk af.

Contact

Voor vragen of storingen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0521-591994 of via het contactformulier. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 7.30 – 17.00 uur. Daarnaast is onze storingsdienst voor urgente storingen op zon- en feestdagen, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.

Nieuwe apparaten

Naast onze storingsdienst kunt u ook terecht voor de aankoop van nieuwe apparaten. In onze winkel is er keuze uit een veelzijdig assortiment van huishoudelijk apparatuur, accessoires, onderdelen en materialen.