Service

Voor al uw service en onderhoud van witgoed kunt u terecht bij Dick Sjabbens. Bij ons bent u verzekerd van vakkundig advies en persoonlijke service. Service en kwaliteit bij ons voorop. Met twintig goed geschoolde monteurs staat er altijd wel een voor u klaar. Zo hebben wij een eigen 24-uurs storingsdienst, reparatiedienst en bezorgservice.

Welke services biedt installatiebedrijf Dick Sjabbens aan?

Problemen met een apparaat? Bel ons en we komen zo snel mogelijk langs om te kijken hoe we u kunnen helpen. Dankzij onze vakkundige monteurs is elk probleem op te lossen. Zo bieden wij preventief onderhoud aan om levensduur van apparaten te verlengen. Wij bieden kwaliteit en persoonlijke service aan, zo kennen wij onze klant en denken met ze mee. Daarnaast hebben wij een technische dienst die u kan helpen op het gebied van installatie en huishoudelijke apparatuur. Tot slot kunt u voor vragen of storingen terecht bij Dick Sjabbens.

Op werkdagen van 7.30 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0521-591994 of via ons contactformulier.

Waar zijn wij gespecialiseerd in?

Centrale verwarming
Een cv-ketel moet goed onderhouden worden. Een koude douche of temperatuur in huis is voor niemand prettig. Een slecht onderhouden cv-ketel heeft ook een kortere levensduur. Door een jaarlijkse controle gaat de ketel langer mee. Laat een monteur langskomen om de ketel te onderhouden, zodat storingen en reparaties voorkomen kunnen worden.

Warmtepomp
Een warmtepomp is een mooi alternatief voor uw cv-ketel. Wij installeren hem en nemen al het werk uit handen. Naast het installeren kunnen wij de warmtepomp ook onderhouden. Door jaarlijks onderhoud te plegen kan de levensduur verlengt worden en heeft u optimaal rendement van uw warmtepomp.

Zonnepanelen
Zonnepanelen worden steeds vaker gekozen als duurzame oplossing. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij installeren en onderhouden verschillende soorten zonnepanelen. Bij slecht onderhoud van uw zonnepanelen wordt de levensduur korter en kan er zelfs brand ontstaan. Laat daarom regelmatig uw zonnepanelen controleren.

Zonneboiler
Een zonneboiler vergt minder onderhoud dan andere traditionele warmwaterinstallaties (bijv. cv-ketel). Alsnog is het verstandig om deze jaarlijks te laten controleren door een van onze goed geschoolde monteurs. Ook kunnen wij deze voor u installeren.

Witgoed & apparatuur
Een wasmachine, koelkast of vaatwasser zijn tegenwoordig niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. Onderhoud zorgt voor een verlenging van de levensduur en besparing van energie. Is een van uw apparaten toch kapot gegaan? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk langs om het te repareren.

Storingen
Heeft een huishoudelijke apparaat een storing? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Bij Dick Sjabbens bent u aan het goede adres. Neem contact met ons op en dan sturen wij zo snel mogelijk een van onze goed geschoolde monteurs bij u langs om het probleem te verhelpen.

Cv onderhoud

Heeft je cv-ketel een storing? Dan is Dick Sjabbens de specialist die je kan helpen. Naast het installeren van ketels bieden we ook onderhoud aan. Wanneer je een cv-ketel hebt die op gas (aardgas, butaan of propaan) werkt en de ketel heeft een vermogen van minimaal 20 kW, dan is een controle eens in de twee jaar verplicht. Heb je een cv-ketel hebt die op stookolie of vaste brandstof werkt, dan is een jaarlijkse controle verplicht. Dit geldt voor cv-ketels die op stookolie, met een minimaal vermogen van 20 kW of die op hout, pellets, steenkool of een andere vaste brandstof werken.

Lees meer

Warmtepomp onderhoud

Werkt de warmtepomp in jouw woning niet naar behoren of is hij toe aan onderhoud? Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft de oplossing. Onze geschoolde monteurs zijn gespecialiseerd in warmtepomp reparaties en onderhoud. Neem contact op en krijg eerlijk advies!

Lees meer

Zonnepanelen onderhoud

De aanschaf van zonnepanelen is een forse investering. Wel hebben ze relatief weinig onderhoud nodig. Het vuil wordt vaak automatisch van de zonnepanelen afgespoeld door de regen. Echter is het wel belangrijk om zonnepanelen regelmatig te laten controleren op achtergebleven vuil, zoals bladeren of stof. Zo kun je eventuele defecten of beschadigingen tijdig opsporen. Installatiebedrijf Dick Sjabbens helpt je er graag bij!

Lees meer

Zonneboiler onderhoud

Een zonneboiler is een mooie duurzame aanschaf, maar vereist wel een goed onderhoud om een optimale werking te kunnen garanderen. Dit verlaagt de kans op storingen en verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik. Dick Sjabbens assisteert graag bij jouw onderhoudsklus met vakkundig advies en geschoolde monteurs.

Lees meer

Witgoed reparatie

Heeft je koelkast of wasmachine het begeven? Schakel ons in voor onderhoud en reparatie van witgoed in Diever en omgeving. Wij hebben meerdere monteurs in dienst waardoor er altijd een monteur snel langs kan komen. Onze monteurs hebben passie voor en ervaring in het vak, hierdoor kunnen ze altijd een snelle en professionele oplossing bieden. Naast onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten geven onze monteurs ook graag advies. Zo kun je de volgende keer zelf veel gevallen oplossen.

Lees meer