Logo Dick Sjabbens
Service Dick Sjabbens Diever

Service

Voor bijna alle service en onderhoud kun je terecht bij Dick Sjabbens. Bij ons ben je verzekerd van vakkundig advies en persoonlijke service. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Met vijfendertig goed geschoolde monteurs staat er altijd wel eentje voor je klaar. Zo hebben wij een eigen 24-uurs storingsdienst, reparatiedienst en bezorgservice.

 

Welke services biedt installatiebedrijf Dick Sjabbens?

Problemen met een apparaat? Bel ons en we komen zo snel mogelijk langs om te kijken hoe we je kunnen helpen. Dankzij onze vakkundige monteurs is elk probleem op te lossen. Zo bieden wij preventief onderhoud aan om de levensduur van apparaten te verlengen. Wij bieden kwaliteit en persoonlijke service, wij kennen onze klanten en denken met ze mee. Daarnaast hebben wij een technische dienst die je kan helpen op het gebied van installatie en huishoudelijke apparatuur. Voor vragen of storingen kun je terecht bij Dick Sjabbens.

Op werkdagen van 7.30 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0521-591994 of via ons contactformulier.

Verschillende Services Dick Sjabbens Diever

CV onderhoud

Heeft je cv-ketel een storing? Dan is Dick Sjabbens de specialist die je kan helpen. Naast het installeren van ketels bieden we ook onderhoud aan. Wanneer je een cv-ketel hebt die op gas (aardgas, butaan of propaan) werkt en de ketel heeft een vermogen van minimaal 20 kW, dan is een controle eens in de twee jaar verplicht. Heb je een cv-ketel hebt die op stookolie of vaste brandstof werkt, dan is een jaarlijkse controle verplicht. Dit geldt voor cv-ketels die op stookolie, met een minimaal vermogen van 20 kW of die op hout, pellets, steenkool of een andere vaste brandstof werken.

Lees meer

Warmtepomp onderhoud

Werkt de warmtepomp in jouw woning niet naar behoren of is hij toe aan onderhoud? Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft de oplossing. Onze geschoolde monteurs zijn gespecialiseerd in warmtepomp reparaties en onderhoud. Neem contact op en krijg eerlijk advies!

Lees meer

Zonneboiler onderhoud

Een zonneboiler is een mooie duurzame aanschaf, maar vereist wel een goed onderhoud om een optimale werking te kunnen garanderen. Dit verlaagt de kans op storingen en verhoogt de veiligheid in het dagelijkse gebruik. Dick Sjabbens assisteert graag bij jouw onderhoudsklus met vakkundig advies en geschoolde monteurs.

Lees meer

Witgoed reparatie

Heeft je koelkast of wasmachine het begeven? Schakel ons in voor onderhoud en reparatie van witgoed in Diever en omgeving. Wij hebben meerdere monteurs in dienst waardoor er altijd een monteur snel langs kan komen. Onze monteurs hebben passie voor en ervaring in het vak, hierdoor kunnen ze altijd een snelle en professionele oplossing bieden. Naast onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten geven onze monteurs ook graag advies. Zo kun je de volgende keer zelf veel gevallen oplossen.

Lees meer
Wat te doen bij storingen?

Storingen

Zo nu en dan last hebben van een storing hoort er helaas bij. Maar je wil natuurlijk zo snel mogelijk van het probleem af zijn. Wij helpen je graag verder

Lees meer