Logo Dick Sjabbens

Sanitair

Binnenkort een verbouwing van de badkamer op de planning staan? Is het toilet aan vervanging toe? Bij Dick Sjabbens voorzien we je graag van advies als het gaat om sanitair. Onze vakkundige loodgieters kunnen vervolgens helpen bij de realisatie van de verbouwing. Daarnaast hebben we in onze showroom in Diever diverse gootsteen-, wastafel- en douchemengkranen tentoongesteld, direct uit voorraad leverbaar.

Collectie kranen

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Door de ruime collectie aan sanitair kan iedereen een badkamer of toilet naar eigen wens laten ontwerpen. Een bijpassende kraan maakt het plaatje compleet. Bij Dick Sjabbens hebben we een grote collectie kranen. In de collectie zijn zowel gootsteen,- wastafel- als douchemengkranen te vinden.

Van gootsteen tot douche

Kranen zijn er in diverse soorten en maten. Een kraan voor een gootsteen kan aparte knoppen hebben voor warm en koud water. Met een dergelijke kraan mix je zelf het water, totdat het de juiste temperatuur heeft. Kies je voor een mengkraan, dan wordt warm en koud water in de kraan gemengd, zodat het water er op de juiste temperatuur uitkomt. Tegenwoordig bestaan er ook kranen waar direct heet water uit komt. Handig voor het snel zetten van een kop thee of bij het koken. Welke kraan je voorkeur ook heeft, wij kunnen het leveren.

Kom naar de showroom

Bij onze vestiging in Diever, vind je onze showroom waar diverse inbouwapparatuur aanwezig is. In onze showroom vind je tevens onze collectie kranen. Onze vakmensen helpen je graag met het kiezen van de juiste kraan. Een extra voordeel: de meeste kranen zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor lange levertijden niet nodig zijn. Hulp nodig bij het installeren van de kraan of ander sanitair?* Ook dat is mogelijk bij Dick Sjabbens, onze loodgieters helpen je graag.

Vragen over de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.

*Niet geldig bij producten die bij een andere leverancier zijn gekocht.