Logo Dick Sjabbens
Elektra Dick Sjabbens Diever

Elektra

Ben je op zoek naar een elektricien? Onze goed opgeleide elektriciens leggen complete elektrische installaties aan conform de laatste wettelijke regelgeving. Ook hebben wij de juiste kennis en kunde voor het vervangen, aanpassen of uitbreiden van een meterkast. Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft innovatie, kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Het beste resultaat en een tevreden klant, is wat voor ons telt!

Elektrawerk voor particulieren en bedrijven

Elektra aanleggen of vervangen, is specialistisch werk. Laat het daarom door een ervaren elektricien van Dick Sjabbens uitvoeren. Werken met elektra kan zonder de juiste kennis erg gevaarlijk zijn. Indien de elektra in je pand of woning verouderd is, komt vroeg of laat het moment dat je de oude elektrische bedrading of de meterkast moet vervangen. Dit, om te voorkomen dat er op termijn problemen of veiligheidsrisico’s ontstaan, zoals bijvoorbeeld brand. Bij vervanging van de elektra worden oude stoppen en de electrische bedrading vernieuwd. Onze goed opgeleide elektriciens leggen ook complete elektrische installaties aan voor nieuwbouwprojecten. Bij Dick Sjabbens werken wij altijd conform de laatste wet en regelgeving.

Domotica plaatsen – Slimme voorzieningen

Domotica is de verzamelnaam van slimme elektrotechnische voorzieningen in een pand, die zorgen voor meer comfort, veiligheid, beter licht en een eenvoudige bediening. Deze voorzieningen kunnen wij zonder boor- en breekwerk, door middel van draadloos schakelen voor je installeren. De bediening van diverse functies zoals verlichting, verwarming en ventilatie kun je tegenwoordig draadloos regelen. De domotica bedienen gebeurt via een afstandsbediening of via je mobiele telefoon. Ideaal voor nieuwbouw, maar ook in bestaande woningen en panden waar geen kabels kunnen of mogen worden gelegd.

Groepenkast vervangen of plaatsen

Zodra je begint aan een renovatie of aanbouw kan het in een aantal gevallen noodzakelijk zijn om de groepenkast te vervangen. Een groepenkast moet vervangen worden wanneer:

  • Er meer elektrische apparaten gebruikt gaan worden: wasmachine, vaatwasser etc.
  • Er zonnepanelen zijn toegevoegd
  • De huidige groepenkast verouderd is
  • Er je over bent gegaan op een inductie- of keramische kookplaat
  • Er krachtstroom (apparatuur met een vermogen van meer dan 8000 watt) wordt gebruikt

Welke groepenkast het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, hangt van verschillende factoren af. Door met je in gesprek te gaan en je situatie te bekijken, adviseren wij je over de beste oplossing. Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.