Elektra

Bent u op zoek naar een elektricien? Onze goed opgeleide elektriciens leggen complete elektrische installaties aan conform de laatste wettelijke regelgeving. Ook hebben wij de juiste kennis en kunde voor het vervangen, aanpassen of uitbreiden van een meterkast. Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft innovatie, kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Het beste resultaat en een tevreden klant is wat telt voor ons.

Elektrawerk voor particulieren en bedrijven

Elektra aanleggen of vervangen is specialistisch werk. Laat het daarom door een ervaren elektricien van Dick Sjabbens uitvoeren. Werken met elektra kan zonder de juiste kennis erg gevaarlijk zijn. Indien de elektra in uw pand of woning verouderd is, komt vroeg of laat het moment dat u de oude elektrische bedrading of de meterkast moet vervangen. Dit om te voorkomen dat er op termijn problemen of veiligheidsrisico’s ontstaan, zoals bijvoorbeeld brand. Bij vervanging van de elektra worden oude stoppen en de elektra draden vernieuwd. Onze goed opgeleide elektriciens leggen ook complete elektrische installaties aan voor nieuwbouwprojecten. Bij Dick Sjabbens werken wij altijd conform de laatste wet en regelgeving.

Domotica plaatsen – Slimme voorzieningen

Domotica is de verzamelnaam van slimme elektrotechnische voorzieningen in een pand die zorgen voor meer comfort, veiligheid, beter licht en een eenvoudige bediening. Deze voorzieningen kunnen wij zonder boor- en breekwerk, maar door middel van draadloos schakelen voor u installeren. De bediening van diverse functies zoals verlichting, verwarming en ventilatie kunt u tegenwoordig draadloos regelen. De domotica bedienen gebeurt via een afstandsbediening of uw mobiele telefoon. Ideaal voor nieuwbouw maar ook in bestaande woningen en panden waar geen kabels kunnen of mogen gelegd worden.

Groepenkast vervangen of plaatsen

Zodra u begint aan een renovatie of aanbouw kan het in een aantal gevallen noodzakelijk zijn om de groepenkast te vervangen. Een groepenkast moet vervangen worden wanneer:

  • Er meer elektrische apparaten gebruikt gaan worden: wasmachine, vaatwasser etc.
  • Door de toevoeging van zonnepanelen
  • De veroudering van de huidige groepenkast
  • Gebruik van een inductie- of keramische kookplaat
  • Gebruik van krachtstroom (apparatuur met een vermogen van meer dan 8000 watt)

Welke groepenkast het meest geschikt is voor uw situatie hangt van verschillende factoren af. Door persoonlijk met u in gesprek te gaan en uw situatie te bekijken, adviseren wij u over de beste oplossing. Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.