Logo Dick Sjabbens

Loodgieterswerk

Verstopte riolering? Nieuwe gasleiding nodig? Of is een afvoer kapot? In alle gevallen zoek je een vakkundige en betrouwbare loodgieter om een oplossing te bieden. Geen nood, de vakkundige loodgieters van installatiebedrijf Dick Sjabbens staan voor je klaar. Ook voor loodgieterswerk ben je bij Dick Sjabbens aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Aanleg van leidingen

Een verbouwing van de keuken of een badkamer in de planning staan? Een nieuw huis aan het bouwen? Dan is de kans groot, dat er nieuwe leidingen aangelegd moeten worden. De vakkundige loodgieters van Dick Sjabbens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, zowel voor gas als voor water. Uiteraard staat kwaliteit daarbij hoog in het vaandel en gebruiken we de meest recente technieken en materialen. Zo ben je weer klaar voor de toekomst!

Reparatie van kranen en afvoer

Het kan zomaar ineens gebeuren; een lekkende kraan of kapotte afvoer. Een vervelend gebrek dat je snel opgelost wilt hebben. Ook voor het repareren van een kapotte kraan of afvoer schakel je een loodgieter van Dick Sjabbens in. Bij ons ben je zeker van een vakkundig loodgietersbedrijf dat zorgt voor een snelle reparatie, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je kraan en afvoer.

Ontstoppen van riolering

Naast het aanleggen van leidingen en het repareren van kranen en afvoer, is ons loodgietersbedrijf ook gespecialiseerd in het ontstoppen van riolering en zink- en koperwerk. Bij het ontstoppen van zink- en koperwerk kun je denken aan bijvoorbeeld verstopte dakgoten. Een verstopping kan ontstaan, doordat er bijvoorbeeld bladeren blijven liggen in de dakgoot, waardoor het water niet goed kan wegstromen. Onze loodgieters lossen de verstopping snel voor je op, met de bijbehorende service die je van ons gewend bent.

Kortom: heb je een loodgietersbedrijf nodig? Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.