Loodgieterswerk

Verstopte riolering? Nieuwe gasleiding nodig? Of is een afvoer kapot? In alle gevallen zoekt u een vakkundige en betrouwbare loodgieter om een oplossing te bieden. Geen nood, de vakkundige loodgieters van installatiebedrijf Dick Sjabbens staan voor u klaar. Ook voor loodgieterswerk bent u bij Dick Sjabbens aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Aanleg van leidingen

Een verbouwing van de keuken of een badkamer in de planning staan? Of een nieuw huis aan het bouwen? Dan is de kans groot dat er nieuwe leidingen aangelegd moeten worden. De vakkundige loodgieters van Dick Sjabbens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen zoals gasleidingen en waterleidingen. Uiteraard staat kwaliteit daarbij hoog in het vaandel. Zo bent u weer klaar voor de toekomst!

Reparatie van kranen en afvoer

Het kan zomaar ineens gebeuren; een lekkende kraan of kapotte afvoer. Een vervelend gebrek dat u snel opgelost wilt hebben. Ook voor het repareren van een kapotte kraan of afvoer schakelt u een loodgieter van Dick Sjabbens in. Bij ons bent u zeker van een vakkundig loodgietersbedrijf dat zorgt voor een snelle reparatie, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw kraan en afvoer.

Ontstoppen van riolering

Naast het aanleggen van leidingen en het repareren van kranen en afvoer, is ons loodgietersbedrijf ook gespecialiseerd in het ontstoppen van riolering en zink- en koperwerk. Bij het ontstoppen van zink- en koperwerk kunt u denken aan bijvoorbeeld verstopte dakgoten. Een verstopping kan ontstaan doordat er bijvoorbeeld bladeren blijven liggen in de dakgoot, waardoor het water niet goed kan wegstromen. Onze loodgieters lossen de verstopping snel voor u op, zoals u van onze service gewend bent.

Kortom: heeft u een loodgietersbedrijf nodig? Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies.