Logo Dick Sjabbens

Vacatures bij Sjabbens

Werken bij Sjabbens? Kom langs voor een bakje koffie!

Onze huidige vacatures

Vacature Installatie tekenaar Dick Sjabbens Diever

Vacature Installatie Tekenaar

Kom jij ons team versterken? Ben jij vertrouwd in de installatietechniek en geïnteresseerd in de nieuwste energiesystemen? Zie je het als een sport om uitdagende projecten binnen te halen en tot i...

Lees meer
Vacature Installatie Monteur Dick Sjabbens Diever

Installatie Monteur E en/of W bij Sjabbens

Kom jij ons team versterken? Ben jij vertrouwd in de installatietechniek en geïnteresseerd in de nieuwste energiesystemen? Zie je het als een sport om uitdagende projecten binnen te halen en tot i...

Lees meer

Over Sjabbens

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij de juiste partij voor al het onderhoud en realisatie van installaties, zowel voor particulieren als bedrijven. We realiseren en onderhouden alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden, tot aan complete duurzame, energiebesparende installaties. Hierbij staan kwaliteit en innovatie voorop.

Daarnaast hebben wij ook nog onze winkel Electrowold Dick Sjabbens. Speciaal voor de doe-het-zelfer die op zoek is naar elektronische en huishoudelijke apppaatuur, onderdelen en doe-het-zelf materialen.  De meeste apparaten kunnen wij direct uit voorraad leveren en we zorgen ervoor dat het thuis afgeleverd én geïnstalleerd word. Dat is de persoonlijke service waar we bij Dick Sjabbens voor staan.

Werken bij Dick Sjabbens Diever

Waarom werken bij Sjabbens

Aandacht voor jou!
We proberen je écht te leren kennen, want onze medewerkersgroep behoort ook tot onze familie! Een goede sfeer op de werkvloer is voor ons erg belangrijk en de onderlinge verbinding ook, daarom organiseren we meerdere keren per jaar leuke evenementen, zoals een BBQ, stoelmassages, of een reisje naar het buitenland.
Ontwikkelmogelijkheden
Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door bijv. een opleiding of cursus te volgen. Vooral de energiemarkt ontwikkelt zich snel en regelmatig bijscholen houdt jezelf scherp. Pro-actief meedenken stellen we erg op prijs en “alleskunners” hebben we graag! Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.
Koploper in de branche
We investeren graag in de toekomst met de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaamheid. We zijn onze vakgenoten vaak dan ook nét even een stapje voor. Bij ons sta je op klussen die kennis vragen op het snijvlak van loodgieterswerk en elektra, zowel bij particulieren als bedrijven. Een dag bij ons is nooit saai!
Dick Sjabbens erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is een SBB erkend leerbedrijf voor de installatietechniek. Als leerling installatie- en of elektromonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, elektrische- en verwarmingsinstallaties, sanitair en zonnepanelen. Het betreft werkzaamheden in zowel nieuwbouw als renovatie. Uiteraard worden de nieuwste technieken geleerd. Doe je op dit moment een opleiding in de richting van installatie- of elektromonteur en ben je op zoek naar een stage? Neem contact met ons op.

Open sollicitatie

Wil jij deel uitmaken van het hechte team bij Sjabbens, maar is er op dit moment geen vacature beschikbaar?

Laat je niet tegenhouden en stuur gerust een open sollicitatie. Bel, mail, of kom spontaan langs en wie weet helpen wij je aan jouw droombaan!