Logo Dick Sjabbens

Alles wat jij moet weten over Stoves fornuizen

Het merk Stoves is al meer dan 100 jaar een begrip in Engeland en is nu ook bezig met een opmars in Nederland. Het klassieke Engelse design, waarbij kwaliteit voorop staat, valt ook buiten Engeland erg in de smaak. Wij van Dick Sjabbens vertellen je graag meer over het merk, wat de voordelen zijn van een fornuis en de ovens van Stoves en waarom Stoves wel of niet wat voor jou zou kunnen zijn!

 

Wat maakt Stoves uniek?

Het bijzondere aan de producten van Stoves is dat de producten nog steeds met de hand gemaakt worden. Kwaliteit staat voorop en dat is terug te zien in de producten. Er is veel oog voor detail en overal wordt goed over nagedacht. Op dit moment focust Stoves zich op het ontwikkelen van een combinatie van Brits vakmanschap en moderne innovaties. Zo zorgt het merk ervoor dat de Britse roots behouden blijft, maar toch meegaat met de tijd. Op die manier krijg je dus moderne apparatuur van een geweldige kwaliteit.

 

Wat zijn de voordelen van een Stoves fornuis?

De voordelen van een Stoves fornuis zijn dan ook gemakkelijk te formuleren. De ongekende kwaliteit, het oog voor detail en de vernuftige technieken zullen ervoor zorgen dat jouw kookervaring een feestje wordt. De fornuizen hebben een lange levensduur, waardoor jij er zeker van kan zijn dat jij de komende jaren heerlijke gerechten kunt klaarmaken!

Daarnaast beschikken de Stoves fornuizen over slimme technieken wat betreft inductie koken. Zo kun je dus gasloos koken en bakken met behulp van de beste materialen en keukenapparatuur. Daarmee is het de perfecte vervanger van bijvoorbeeld de AGA Cookers, Boretti en Smeg fornuizen. 

Tevens zijn de verschillende ovens een groot pluspunt. Het is met Stoves gasfornuizen namelijk enorm makkelijk om maaltijden te bereiden of snel op te warmen. Door de vele technieken zijn de gerechten met behulp van stoven, bakken, rijzen en nog veel meer in een handomdraai heerlijk klaargemaakt.

Tip: Gebruik de kleine oven voor de kleinere gerechten om energie te besparen!

 

3 Redenen waarom een Stoves fornuis bij jou past

  • De ongeëvenaarde kwaliteit van het handwerk van de medewerkers zal jouw kookervaring verbeteren.
  • Volledige garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon in de eerste twee jaar. Van het derde jaar tot en met het vijfde jaar krijg je bij Stoves volledige garantie op alle onderdelen.
  • Door gebruik te maken van de verschillende ovens kun je gemakkelijk een smaakvol en gezond gerecht op tafel zetten zonder dat je uren aan voorbereiding in de keuken nodig hebt.

Wil je nog meer informatie over het merk Stoves? Kom langs in onze winkel en onze experts helpen je graag!