Logo Dick Sjabbens
Installatiebedrijf Dick Sjabbens - persbericht

Morrenhof-Jansen neemt installatiebedrijf Dick Sjabbens over

Persbericht

3 november 2023

Installatiebedrijf Dick Sjabbens wordt per januari 2024 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Installatiebedrijf Dick Sjabbens uit Diever is een prachtig bedrijf met meer dan 48 jaar ervaring en is net als wij een familiebedrijf. Dankzij deze stap kunnen we onze marktpositie in Drenthe verder verstevigen en dit brengt mooie kansen met zich mee,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

Wens om onze positie in de regio te versterken
“Wij hadden als Morrenhof-Jansen installatiebedrijven al langere tijd de wens om onze positie in Drenthe te versterken. Deze overname maakt het mogelijk dat we nog verder kunnen groeien in deze regio. Dick Sjabbens en Morrenhof-Jansen hebben veel raakvlakken. Zo zijn we allebei familiebedrijven. Als familiebedrijf denken we hetzelfde. Zo hechten we waarde aan dezelfde dingen en staat onze relatie met onze medewerkers en klanten voorop. De medewerkers van Sjabbens blijven, samen met de huidige directeur-eigenaren Arend en Jeanet Sjabbens, werkzaam vanuit Diever. Hierdoor kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde gezichten, kwaliteit en service die ze gewend zijn. Een belangrijke basis voor een succesvolle toekomst,” licht Erdy Jansen, directeur Morrenhof-Jansen installatiebedrijven toe.

We passen goed bij elkaar
Arend en Jeanet Sjabbens, directie installatiebedrijf Dick Sjabbens: “Tijdens onze zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor ons centraal, dat we een bedrijf zochten dat bij ons past en dat ons aanvult. Het is onze overtuiging, dat we daarin zijn geslaagd. Morrenhof-Jansen heeft zijn sporen in de afgelopen 40 jaar écht verdiend. Het is, net als wij, een mooi familiebedrijf waar wij goed op aansluiten. Zo kunnen we onze medewerkers meer groeimogelijkheden bieden en een goede toekomst garanderen. Daarnaast kunnen wij onze klanten nog sneller en beter bedienen, door samen te werken met andere vestigingen van Morrenhof-Jansen. En hierbij kunnen onze klanten uiteraard rekenen op ons vertrouwde totaalpakket en service. Een waardevolle aanvulling.”

Installatiebedrijf Dick Sjabbens  

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is in 1975 opgericht. Een familiebedrijf met een focus op elektra en w-installaties, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Naast het installatiebedrijf is er ook een Electroworld winkel met elektronische en huishoudelijke apparatuur. Inmiddels zijn er zo’n 50 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf en de winkel.

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof-Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels is het familiebedrijf een middelgrote partij in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 400 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en in Vriezenveen, Gramsbergen, Enschede en IJsselmuiden zijn de nevenvestigingen gevestigd. Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.