Logo Dick Sjabbens

Gezocht: Technisch Talent

Ook al voelt het soms nog zo ver weg. Het moment waar je al zo lang naar uitkijkt is bijna in zicht: zomervakantie. Na al dat harde zwoegen heb je eindelijk je middelbareschooldiploma op zak. Dat moet gevierd worden! Dit kun je natuurlijk doen op het terras met een biertje of door alle series op Netflix te kijken, maar je kunt je vakantie natuurlijk ook nuttig besteden. Hoe? Door direct werkervaring op te doen bij het leukste installatiebedrijf van Drenthe: Dick Sjabbens b.v. Begin je na de zomer met een opleiding in de bouw of techniek? Dan kun je gewoon bij ons blijven werken, in de vorm van een BBL-opleidingstraject.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar technisch talent dat het beste uit zichzelf wil halen en ons team kan versterken. Verder ben je natuurlijk van plan een installatietechnische opleiding te volgen. Als leerling monteur werk je onder begeleiding én in teamverband mee aan verschillende (duurzame) projecten.

Wat bieden wij?

Bij installatiebedrijf Dick Sjabbens leer je alles over veelvoorkomende handelingen in de installatietechniek. We realiseren en onderhouden alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden, tot aan complete duurzame, energiebesparende installaties. In het bedrijf zit meer dan veertig jaar en ervaring. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor vragen én advies. Je werkt 32 uur per week in een team van zo’n twintig monteurs met een goede, informele werksfeer. Er zijn volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.

Ben jij het technisch talent dat we zoeken? Solliciteren maar!

Solliciteren is simpel! Stuur jouw C.V. en motivatie naar info@dick-sjabbens.nl. Natuurlijk mag je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0521-591994.