Logo Dick Sjabbens
Vacature bezorger electro world sjabbens

Bezorger/verkoper

Hey daar! Ben jij niet gemaakt om achter een computer te werken? Ben je liever op pad? En ben je ook nog eens degene die graag een grote glimlach achterlaat bij de klant? Neem jouw enthousiasme dan mee naar ons familiebedrijf!

Wat houdt deze uitdaging in?

Jij bent het gezicht van ons bedrijf! Jij zorgt ervoor dat een breed assortiment aan apparaten, waaronder vaatwassers, koelkasten, tv’s, soundsystems en andere vrijstaande apparatuur, op tijd en in goede staat bij de klanten wordt afgeleverd.

Je maakt hierbij gezellig een praatje met de klant en helpt ze bij het installeren. Een leuke functie waarbij je veel contact hebt met mensen! Dit contact heb je ook in de winkel als het even wat rustiger is met bezorgen, hier voorzie je de klanten van passend advies.

Waar je ook staat, het is jouw missie in deze afwisselende functie om de klant tevreden achter te laten. Je gaat samen met je collega’s voor die glimlach!

 

 

vacature bezorger sjabbens

Wat krijg je van ons?

Naast natuurlijk een goed salaris, 38 vrije dagen, goed pensioenopbouw (waarvan wij meer dan de helft betalen), gezellige bedrijfsfeesten en doorgroeimogelijkheden, krijg je bij ons ook:

  • Een fijne plek in een jong, energiek en hecht team;
  • Heel veel afwisseling in je werkzaamheden! Elke dag is anders, met zowel technisch werk als klantcontact;
  • De kans om het gezicht van ons bedrijf te zijn.

Wat zoeken we in jou

Jij hebt twee rechterhanden
Als de wil er is, kunnen wij jouw (met alle plezier) alles leren.
Je ziet er verzorgd uit
En een praatje maken gaat jou makkelijk af
Teamspirit
Met een hart voor de klant en oog voor kwaliteit
Zin om te groeien en jezelf te ontwikkelen
in een bedrijf dat aanvoelt als een tweede thuis
vacature bezorger sjabbens

“Werken en leren bij Sjabbens is gewoon echt heel leuk. Het is een goed, mooi bedrijf. Er is altijd wel een reden om iets te vieren, hebben regelmatig leuke uitjes en zijn heel hecht. Ik vind het heel leuk dat ik veel jonge collega’s heb. We zien elkaar buiten werktijd ook veel, dat maakt het samenwerken ook meteen een stuk makkelijker vind ik.

Ik heb bewust gekozen voor deze combinatie trouwens. Ik kwam bij Sjabbens op mijn 14e via mijn vader om mee te werken in de schoolvakantie, maar het beviel zo goed dat ik ben gebleven. Ik heb veel geleerd in de praktijk en vind de afwisseling in de werkzaamheden heel fijn!”

Danni Dingste – 23 jaar 

Vragen of direct solliciteren?

Vragen over de inhoud van het werk of over de sollicitatieprocedure, kun je stellen aan Jeanet Sjabbens (06-27092016, j.sjabbens@dick-sjabbens.nl).

ElectroWorld Sjabbens Diever

😎 Ohw ja! Wie zijn wij?

Bij Dick Sjabbens (onderdeel van Morrenhof-Jansen) werken we met een hecht team van ongeveer 50 collega’s aan verschillende installaties en oplossingen voor onze klanten. We combineren het installatievak met onze Electro World winkel (een unieke formule!) zodat we de klant optimaal kunnen bedienen. Wij weten hoe de wasmachine de was wast!